Njoftime

Date: August, 20th 2021Request for Quotation

KHCS Mother Teresa , Office in Prishtina,Kosovo is interested to work with a Company for Preparing qualitative offer of various stationary office items of good quality.(as per TOR attached).Read More

Date: August, 20th 2021Request for Quotation

KHCS Mother Teresa , Office in Prishtina,Kosovo is interested to work with a Company for Preparing qualitative offer of various stationary office items of good quality.(as per TOR attached). Read More

Prishtinë, Qershor  2020
SHHBK Nena Tereze dhe Pandemia Covid Read More…


Termeti tronditi Shqiperinë
04/11/2019
Me 26 Nëntor, Shqipëria
u trondit nga një termet tmerrshëm I cili la pasoja në njerëz dhe dëme të rënda materiale. Read More..

13 Dec 2013 – Coca-Cola Hellenic në Kosovë organizoi turneun humanitar të futbollit të tavolinës për të ngritur fonde për Shoqatën Nëna Terezë, misioni i së cilës janë principet e bamirësisë, duke iu dalur në ndihmë familjeve të varfëra dhe në nevojë në Kosovë.


06 March 2014 – The Society is looking for a candidate who is innovative, energetic and committed to work as a Fundraiser. Training in Kosovo and the UK will be provided. The post will be for 1 year in the first instance subject to performance and review. Monthly salary will be €600. read more